Geleverde oplossing

Slik Car Detailing

Slik Car Detailing is een klein en persoonlijk detailingbedrijf. Het bedrijf beschikt over een mooie en vindbare website. Dit is echter niet altijd het geval geweest.

De organische vindbaarheid is in de afgelopen maanden verbeterd sinds dat wij hiermee aan de slag zijn gegaan. Hieronder lees je meer over wat we voor Nigel hebben gedaan en welke resultaten er voor hem zijn neergezet.

Resultaten

beter dan concurrenten
1 %
Website score uit 100 volgens Google
1

Betere vindbaarheid

Een Google-vriendelijke website die goed gevonden wordt

Slik Car Detailing zet ons in voor de organische vindbaarheid. De On-Page SEO, waar de eerste weken aan besteed zijn, heeft ervoor gezorgd dat de website beter scoort dan 93% van de concurrenten. De website vertoont geen fouten meer en voldoet aan de wensen van het Google Algoritme. Google Page Speed Insight geeft de website dan ook een score van 97/100. 

Wat hebben we gedaan?

1. On-Page SEO

De eerste stap binnen dit proces bestaat uit het optimaliseren van de on-page SEO. Het doel in dit proces is om de website Google-vriendelijk te maken. Een website welke on-page goed in elkaar zit kan met weinig backlinks immers al goede posities pakken (afhankelijke van de concurrentie). In het geval van Slick Car Detailing zijn hier enkele verbeteringen in aangebracht.

Structuur

Het is belangrijk dat er een duidelijke structuur op je website zit. Denk hierbij aan een header, body en footer, maar ook aflopende koppen in de tekst en elke pagina een H1 en H2 kop geven. Omdat Nigels site al goed in elkaar zat hebben we slechts enkele aanpassingen hier hoeven te maken.

Website snelheid

Uit onderzoek is gebleken dat na 3 seconden 18% van de website bezoekers al afhaken. Het hebben van een snelle website is dan ook erg belangrijk als je wilt scoren in Google. We hebben Nigels website sneller gemaakt door een efficiënte plug-in hiervoor te gebruiken en door niet gebruikte bestanden te verwijderen.

Metadescription

De tekst die een website bezoeker ziet nog voordat deze op je site komt. Als je meta description aantrekkelijk is zullen meer mensen naar je website klikken. Belangrijk dus dat deze goed ingesteld zijn! 

ALT Teksten

Als een afbeelding niet laadt om de een of andere reden krijg je soms tekst te zien die aangeeft waar de afbeelding over ging. Deze tekst helpt Google ook te begrijpen waar de pagina over gaat. Nigel hebben we elke afbeelding dan ook een ALT-tekst gegeven

Veiligheid

Veilige websites scoren te allen tijde hoger dan onbeveiligde websites als de websites dezelfde content bevatten. Gelukkig was Nigels website al beveiligd.

Linking

Het verbeteren van de interne en externe linking verbetert de gebruiksvriendelijkheid en de ranking in Google. Bij Nigel hebben we dit ook verbeterd door woorden die verwijzen naar een pagina een link te geven.

Indexering

Tot slot is het belangrijk dat je alleen pagina’s indexeert die je daadwerkelijk wilt laten zien. We zien dat er soms pagina’s worden aangemaakt om iets te testen of om een idee uit te werken, maar dat deze direct live worden gezet. Omdat deze pagina’s vaak weinig tot geen content bevatten en een hoog percentage van website bezoekers direct van de site zullen gaan nadat ze naar de pagina geklikt hebben verlagen zulke pagina’s je vindbaarheid. Bij Nigel was dit ook het geval. Om deze reden hebben we goed gekeken naar welke pagina’s gebruikt werden om alleen deze te laten scoren.

2. Baclinks

Nadat de website on-page optimaal staat, steken wij maandelijks tijd en aandacht in het verhogen van de domeinautoriteit door het genereren van backlinks naar het domein van Slik Car Detailing.  Backlinks zijn links op andere websites die naar jouw domein(/website) verwijzen. Een backlink is een teken van relevantie voor het Google algoritme. Door maandelijks aan het aantal backlinks te werken naar de juiste pagina’s met het juiste zoekwoorden, scoort de website steeds beter en beter. Een proces dat wij nu maandelijks uitvoeren voor diverse klanten, waaronder Slik Car Detailing. 

Meer resultaten

Backlinks, backlinks en nog meer backlinks

Voor de relatief korte periode waarin we gewerkt hebben voor Nigel zijn er al leuke resultaten neergezet. Zo is te zien dat het aantal impressies in een maand tijd is verdubbeld. Dit is mogelijk geworden door op een hoger aantal zoekwoorden in te spelen. In de onderstaande foto’s zie je de ranking van twee zoekwoorden waar we op in zijn gaan spelen. Dit hebben we gedaan door de woorden verschillende keren op de website terug te laten komen en backlinks met dit zoekwoord te maken. Klik op de afbeeldingen om deze uit te vergroten!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak dan gerust even een afspraak. We leggen je graag uit hoe we je online uitstraling kunnen verbeteren.

Websites

Zoekmachine optimalisatie

Overig

BMB huismerk websites

Contentmarketing

Website/ Webshopbouw

Adverteren

Overig