BMB Maatwerk website

Ontvang een website welke tot in de puntjes aan jouw wensen voldoet met een op maat gemaakte website door BMB Automotive. Presenteer jezelf professioneel richting je doelgroep en plaats jezelf onderscheidend in de markt.

Bij het maken van een BMB maatwerk website gaan we over ons bewezen design proces om je website zo goed mogelijk af te stemmen op je merkidentiteit, doelgroep en overige wensen. Hieronder zetten wij de vaste formule van het BMB model uiteen.

Brainstorm

De eerste stap in het BMB model is inventariseren en onderzoeken. Zo willen we meer te weten komen over jouw, je bedrijf, wat jouw drijfveer is en nog veel meer. Hierna voeren we onderzoek uit en vullen we verschillende modellen in om je website ijzersterk te maken.

Model

Zodra wij alle benodigde informatie tot onze beschikking hebben, verbinden wij de puntenen bouwen wij een prototype . Dit prototype wordt tussentijds getest en tevens aangepast op jouw feedback.

Blueprint

Zodra het prototype door de laatste "User Experience" tests is gehaald zetten wij de puntjes op de i. Vervolgens delen wij het design welke wederom van feedback kan worden voorzien. Wij beginnen met bouwen bij 100% tevredenheid.

Meer dan websitebouw

Bij een BMB maatwerk website gaan we verder dan alleen websitebouw. Tijdens het BMB design proces maken we gebruik van diverse modellen. Deze modellen geven je inzicht in je positie ten opzichten van concurrenten, geeft je een duidelijk klantpersona waar de website op wordt afgestemd en geven inzicht in de beste merkidentiteit voor jou. Met deze informatie stemmen wij de website zo goed mogelijk af op jouw doelgroep. Na het opleveren van de website delen we het gehele proces in de vorm van een boek. Klik hier om een impressie te krijgen van dit resultaat.

Maak van website bezoekers klanten

Door onze ervaring in de automotive weten we waar je doelgroep blij van wordt. Daarbij passen we bewezen onderscheidend vermogen en overtuigingskracht principes toe om het conversiepercentage te optimaliseren. De tests die bij de BMB maatwerk website worden uitgevoerd vormen de kers op de taart om uiteindelijk van website bezoekers klanten te maken.

Heb je vragen of wil je meer weten over de BMB maatwerk website?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug! Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting.

Andere redenen om voor een website op maat te kiezen

Eigen inspraak op elk element van de website.

Passend ontwerp dat aansluit op de merkidentiteit van jouw bedrijf

Goede overtuigingskracht met een sterk onderscheidend vermogen en genoeg
contact mogelijkheden om een hoge conversie te realiseren

Websites

Zoekmachine optimalisatie

Overig

BMB huismerk websites

Contentmarketing

Website/ Webshopbouw

Adverteren

Overig