Geleverde oplossing

Slik Performance

Slik Performance is een jong bedrijf met veel enthousiasme en passie voor chiptuning en prestatieverbetering van mooie bolides. Eigenaar Sven had beschikt nu over een leuke, professionele locatie, én over een representatieve website. 

De casus werd als volgt bij ons neergelegd: “ik wil een site die goed overbrengt waar mijn bedrijf voor staat en wat we doen, maar die niet te duur is. Ook wil ik een site die goed converteert en meer bezoekers oplevert!”.

Deze uitdaging hebben we met beide handen aangepakt! In twee weken tijd hebben we Svens passie weten te achterhalen, vorm te geven en te vertalen naar zijn doelgroep. Hieronder lees je meer over wat we voor Sven hebben gedaan en welk resultaat we voor hem hebben neergezet. 

Wat hebben we gedaan?

Oriënteren

Een kennismakingsgesprek op locatie maakte het mogelijk om Sven en zijn passie te leren kennen. We leerden meer over hem, zijn bedrijf, zijn motivatie en nog veel meer. Direct maken wij de nodige afspraken.

Keuze

Omdat Sven voor een huismerk website had gekozen, hebben we hem tijdens het gesprek 4 verschillende designs laten zien. Design 1 kreeg zijn voorkeur.

Uitwerking

Nadat alle content door de fotograaf was aangeleverd is ons development team aan de slag gegaan met het uitwerken van de website. Binnen twee weken stond het eindresultaat klaar en is na enkele kleine revisies de website opgeleverd.

Resultaten

snelle website
> 1 s
tevredenheid
1 +
Website score uit 100 volgens Google
1

Nieuwe website

Overtuigende website die van bezoekers klanten maakt

Het resultaat is een heldere website met duidelijke navigatie die op elk apparaat optimaal wordt weergegeven. Uit goede gesprekken achterhaalden wij waar Slik Performance voor staat. Dit vertalen wij vervolgens naar enkele kernwaarden welke een prominente plek op de website hebben gekregen.

We maakten elementen die zorgen voor optimale overtuigingskracht, waaronder de weergave van de unieke verkooppunten, de merken waarmee Slik Performance mee werkt, reviews van een aantal klanten en de goede ervaringen van klanten met de chiptuner. 

Contact opnemen wordt door de hele site op elke pagina gestimuleerd met duidelijke knoppen. Als Slik Performance even niet kan opnemen, zorgt het contact formulier ervoor dat de bezoeker zijn gegevens kan achterlaten en Slik Performance de potentiële klant dus niet verliest.

Meer resultaten

Effectieve website die onwijs snel is

De nieuwe Slik Performance website is naast bovenstaande punten, speciaal gericht om zo snel mogelijk te zijn en Google-vriendelijk te zijn. Uit onderzoeken blijkt namelijk dat 18% van de website bezoekers al afvalt na 3 seconden een laadscherm te zien. Wij realiseren een snelle laadtijd door zo min mogelijk onnodige code te gebruiken, afbeeldingen pas te laden zodra ze in beeld komen en bestanden te verkleinen en samen te voegen. Hierdoor heeft de Slik Performance site een 98/100 score gekregen op de desktop versie van Google.

De snelheid van deze website is een groot succes. Op GTmetrix, een software tool om mee te meten hoe snel je website is, scoort de website 95%. Voor structure, dus hoe goed de website is opgebouwd voor optimale performance, scoort de website 99%. Met de tijd voordat de website interactief is onder de seconden hoeft Sven zich in ieder geval geen zorgen te maken dat website bezoekers afhaken op zijn site.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak dan gerust even een afspraak. We kijken graag mee hoe we jou verder
kunnen helpen!

Websites

Zoekmachine optimalisatie

Overig

BMB huismerk websites

Contentmarketing

Website/ Webshopbouw

Adverteren

Overig