Geleverde oplossing

Re-Shine

Wash & Shine is een detailing bedrijf met veel passie. Tom is een extreme perfectionist die vanaf kleins af aan al bezig is geweest met het poetsen van auto’s. 

Hij kwam naar ons toe met een helder verzoek, namelijk: “Ik wil graag perfecte Google Advertenties!”.

Deze uitdaging hebben we met beide handen aangepakt! In de aankomende maanden zijn we op onderzoek gegaan om de beste advertenties te maken. Hieronder lees je meer over wat we voor Tom hebben gedaan en welke resultaten we voor hem hebben behaald. 

Wat hebben we gedaan?

Zoekwoorden Analyse

Om de perfecte advertentie voor Tom op te richten zijn we begonnen met het maken van een zoekwoorden analyse. Hierbij hebben we gekeken naar hoe vaak het zoekwoord wordt gezocht en hoe duur het is om hierop te adverteren.  

Advertentie opzetten

Nadat we de zoekwoorden analyse hadden uitgevoerd, hebben we de advertentie live gezet. De zoekwoorden waarop we inspeelde waren allemaal op “breed” gezet. Dit betekent dat als we inspelen op het woord “detailing” en iemand zoekt “wat is detailing” Toms advertentie ook wordt laten zien. Dit hebben we gedaan om achter zoekwoorden te komen die gezocht worden maar weinig kosten hebben. Met deze tactiek zijn we er in de eerste maand bijvoorbeeld achter gekomen dat het zoekwoord “High End Auto Detailing Near Me” een interessante zoekterm is.

Monitoren

Het meeste werk is gaan zitten in het monitoren van de advertenties. Met de brede zoekwoorden die we hadden ingesteld is het belangrijk dat we elke drie dagen kijken naar op welke zoektermen precies is geadverteerd. Zo kunnen we niet belangrijke zoekwoorden uitsluiten van de advertentie en belangrijke zoekwoorden noteren. Op de lange termijn krijgen we hierdoor advertenties die goedkoper zijn.

Resultaten

1 %
meer contactopnames
0 ,-
per klick

Google Advertenties

Perfecte Google-advertenties die scoren

Nadat we de advertentie hebben live gezet zijn de resultaten in de eerste maand binnengekomen. Hieruit is een 100% stijging te zien in het aantal mensen die de form invullen op de website (van 11 in december naar 22 in januari). De kosten per klik zijn uitgekomen op 0.52 cent in deze maand. Door de advertentie te monitoren de aankomende maanden verwachten we deze kosten nog meer naar beneden te kunnen halen.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Maak dan gerust even een afspraak. We leggen je graag uit hoe we je online uitstraling kunnen verbeteren.

Websites

Zoekmachine optimalisatie

Overig

BMB huismerk websites

Contentmarketing

Website/ Webshopbouw

Adverteren

Overig