Geleverde oplossing

Wash & Shine Detailing

Wash & Shine is een detailing bedrijf met veel passie. Tom is een extreme perfectionist die vanaf kleins af aan al bezig is met het poetsen van auto’s. 

Omdat het aanbod van dit passievolle bedrijf onder de aandacht gebracht mag worden, beheren wij de Google advertenties voor Tom. Hieronder lees je meer over wat we voor Tom hebben gedaan en welke resultaten er zijn neergezet.

Wat hebben we gedaan?

Zoekwoorden Analyse

Om de perfecte advertentie op te zetten beginnen wij met het maken van een zoekwoorden analyse. Bij het adverteren houden we rekening met de diensten waar de klant het meeste aan verdient. Na de inventarisatie bij Tom maakten wij een zoekwoordenoverzicht op welke inzicht geeft in de zoekvolume per zoekterm, de hoeveelheid concurrentie en de prijs per klik om op de desbetreffende zoekterm te adverteren.

Advertentie opzetten

Op basis van de zoekwoordenanalyse zetten wij de advertentie op. De eerste opzet voor Tom was breed, zodat er na enkele weken op basis van veel data kan worden gestuurd en er veel variabelen worden getest.

Monitoren

Bij het adverteren zit het meeste werk in het monitoren van de advertenties. Met een ruim opgezette advertentie, is het belangrijk dat er wordt bijgehouden hoe de advertentie aanslaat op de doelgroep.  Optimalisaties welke worden uitgevoerd variëren van het uitsluiten van overbodige zoekwoorden, het aanpassen van de advertentieregio, het spelen met de doelgroep, etc. etc. Daarnaast nemen wij het gedrag van de bezoekers uit de advertentie binnen de website mee in de optimalisaties. Door de hele klantenreis hierin mee te nemen, werk je naar een advertentie welke een zo hoog mogelijke return on investment oplevert voor de klant, in dit geval Tom.

Resultaten

meer contactopnames
1 %
per klick
0 ,-

Google Advertenties

Perfecte Google-advertenties die scoren

Sinds dat de advertentie live staat zijn er mooie resultaten neergezet. Na enkele weken optimaliseren is er een forse stijging te zien in het aantal contactmomenten vanuit de website. De kosten per klik liggen inmiddels rond de 30 cent en het aantal websitebezoekers is hierdoor voor een redelijk tarief flink verhoogd. Door de data uit de advertentie bij te houden, sturen wij de advertentie data-gedreven bij en blijft de advertentie goed presteren.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Maak dan gerust even een afspraak. We leggen je graag uit hoe we je online uitstraling kunnen verbeteren.

Websites

Zoekmachine optimalisatie

Overig

BMB huismerk websites

Contentmarketing

Website/ Webshopbouw

Adverteren

Overig